فروش عمده عناب بیرجند با قیمت ارزان انجام می شود. در بیرجند به دلیل اینکه قطب تولید عناب در ایران است قیمت هر کیلو عناب نسبت به شهرهایی چون تهران و مشهد ارزانتر است. خرید عمده عناب از بیرجند باعث خواهد شد شما در فروش این میوه سود بالایی ببرید.
عناب محصول کشاورزی مناطق گرمسیر و به خصوص خراسان جنوبی در ایران می باشد. عناب را با نام خرمای چینی نیز می شناسند.
عناب های کشور چین و یا کشور های جنوب شرق قاره آسیا نسبت به عناب های ایران بزرگتر می باشند، همچنین مزه عناب های این مناطق برخلاف عناب ایران که شیرین می باشد؛ تلخ است و به رنگ نارنجی کم رنگ می باشد.
عناب در طب اسلامی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و ارزش غذایی بالایی دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
فروش عمده عناب
خرید عناب بیرجند معمولا برای مصارفی مانند دمنوشی و آجیلی انجام می شود که عناب های آجیلی درشت تر و دارای قیمت بیشتری به مانند عناب های صادراتی می باشند.
خرید عناب از بیرجند
خرید عناب از بیرجند دیگر امروزه با توجه با توجه به پیشرفت تکنولوژی کار دشواری نیست و برخلاف گذشته که برای خرید عناب به صورت عمده مجبور بودید به خراسان جنوبی سفر کنید و هزینه های زیادی داشتید، امروزه نیازبه این کار نیست.
چرا که در حال حاضر سایت های اینترنتی فروش عناب بوجود آمده است که بهترین کیفیت عناب را با نازلترین قیمت ممکن در اختیار شما قرار می دهند.
ما در مجموعه آرمیس با ایجاد زیرساخت های مناسب برای از بین بردن واسطه ها تلاش می کنیم تا بتوانیم عناب را با قیمت مناسب بدست مصرف کننده واقعی آن برسانیم.
ارزش غذایی عناب
از عناب امروزه به عنوان یک میوه ناشناخته یاد می شود. چرا که مصرف این میوه خوشمزه نسبت به تولید عناب در ایران ناچیز می باشد.
عناب دارای خواص بسیار زیادی است که همیشه مورد توجه پزشکان در طب سنتی قرار گرفته است. عناب دارای ویتامین c فراوانی است، همچنین دارای کلسیم، فسفر، آهن، تیامین و …می باشد.
در جدول زیر مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم عناب تازه آمده است.
عناب چقدر قند دارد؟
فصل برداشت عناب در خراسان از اوایل مرداد ماه در مناطق گرمسیر استان شروع شده و تا اواخر شهریور ادامه دارد.
در این بازه زمانی عناب تازه به وفور یافت می شود. لازم به ذکر است که عناب تازه در حدود یک هفته تا ده روز ماندگاری دارد و بیشتر از این مدت کپک می زند و ترش می شود؛ چرا که عناب دارای قند می باشد.
به همین دلیل است که اکثر کشاورزان تمایل دارند تا عناب خود را به صورت خشک شده روانه بازار کنند.
عناب در هنگامی که تازه است کمتر از عناب خشک قند دارد. میزان قند موجود در عناب تازه در حدود ۳۵ درصد است و این در حالی می باشد که میزان قند در عناب خشک در حدود ۶۸ درصد به بالا می باشد.